Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/4/e/malteserhjalpen.org/httpd.www/wp-content/themes/maishawp/functions.php on line 474 2017 Julkonsert på Josephinahemmet - Nordiska Malteserhjälpen
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julkonsert på Josephinahemmet

3 december, 2017 @ 14:30 - 16:30

Gratis
2017 Julkonsert på Josephinahemmet

Söndagen den 3 december, den första adventssöndagen 2017, blir det julkonsertJosephinahemmet. Kerstin Lostig och Gunilla Tibbling spelar och sjunger för de boende och för oss. Efter konserten bjuder Josephinahemmet på kaffe och te.

OM JOSEPHINAHEMMET

Josephinahemmet är ett katolskt äldreboende, som drivs av Elisabethsystrar, i Blackeberg, där Malteserhjälpen sedan 2004 bedrivit besöksverksamhet.

Syftet är att lära oss att hjälpa varandra, lära av varandra och att ge utan att förvänta oss belöning.

Malteserhjälpen arbetar med systrar och personal på Josephinahemmet samt S:ta Eugenia, som har en daglig kontakt med de boende. Malteserhjälpens verksamhet kan delas in i tre delar:

  1. De boende besöks på förutbestämda och överenskomna datum i samband med de boendes söndagseftermiddagskaffe, där det finns utrymme till konversation eller en promenad med de boende.
  2. De boende besöks individuellt av hjälparna för högläsning eller besök, något som koordineras med Elisabethsystrarna via projektledaren.
  3. Konserter, mässor och utflykter arrangeras för de boende, där logistik och transporter av största vikt och det finns utrymme att bjuda in övriga medlemmar i Malteserhjälpen förutom projektmedlemmarna.

Under åren har ett flertal hjälpare gjort uppskattningsvis 900 besök/kontakttillfällen med gäster/äldre. Förutom besöken har även högläsning bedrivits för de äldre, vinter- och vårkonserter och en årlig utflykt.

För mer information om Malteserhjälpen kontakta oss.

Detaljer

Datum:
3 december, 2017
Tid:
14:30 - 16:30
Pris:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://www.malteserhjalpen.org/2017/11/28/julkonsert-pa-josephinahemmet/

Arrangör

Malteserhjälpen
E-post:
info@malteserhjalpen.org
Webbplats:
https://www.malteserhjalpen.org

Plats

Josephinahemmet
Drachmannsgatan 2
Bromma, 168 49 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
http://josephinahemmet.se